Tel: 933 789 570 . Fax: 934 782 021

Avinguda Verge de Montserrat nº 133, 1r 2a. El Prat de Llobregat (Barcelona)

II CONGRÉS DE L’AIGUA A CATALUNYA

ACAA - II Congrés de l'Aigua

 

 

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua organitza el Segon Congrés de l’Aigua a Catalunya, que tindrà lloc els propers 22 i 23 de març del 2017 a l’Auditori del CosmoCaixa de Barcelona.

El I Congrés de l’Aigua a Catalunya va tenir com a objectiu de cercar un espai per a l’anàlisi i reflexió dels importants problemes respecte de l’aigua a Catalunya i per poder definir amb claredat els reptes i l’objectiu comú de gestió de l’aigua i analitzar i valorar les solucions de futur que la societat catalana ens demana a tots.

Ara, volen aprofundir en la recerca de solucions als problemes que pateix el sector de l’aigua a casa nostra , enllestint la tasca il•lusionant i responsable d’organitzar el II CONGRÉS DE L’AIGUA A CATALUNYA, amb el mateix esperit constructiu i participatiu que va inspirar l’exitosa edició anterior.

Fins el 10 de març de 2017 estan oberts els terminis d’inscripció al Congrés a preu reduït i de presentació de Comunicacions. Trobareu el programa i tota la informació relativa al I Congrés de l’Aigua a Catalunya al seu web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *