Tel: 933 789 570 . Fax: 934 782 021

Avinguda Verge de Montserrat nº 133, 1r 2a. El Prat de Llobregat (Barcelona)

1ª EDICIÓ DE LA NIT DE L’ EMPRESARI DEL PRAT

El passat dia 27 d’Abril es va celebrar la 1ª edició de la “1ª Nit de l’Empresari del Prat“, acte organitzat per la secretaría de la Associació El Prat Empresarial que gestiona aquest despatx, A l’acte van acudir més de 150 empresaris de la ciutat i de la comarca, juntament amb presidents d’unions empresarials i representants d’entitats socials i partits polítics, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el Director d’Operacions d’Amazon per a Itàlia i Catalunya, Fred Pattje i es va homenatjar la figura de Vicente Baltasar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *