Tel: 933 789 570 . Fax: 934 782 021

Avinguda Verge de Montserrat nº 133, 1r 2a. El Prat de Llobregat (Barcelona)

JORNADES DE MEDI AMBIENT DE L’AIPN 2017

El passat 21 de juny de 2017, van tenir lloc les Jornades de medi ambient de l’AIPN 2017 a l’Hotel Ciutat del Prat, amb èxit de participació i molt bona acollida entre els assistents. Tot seguit podeu baixar-vos les presentacions que s’hi van fer en PDF i veure’n algunes fotografies.

Els temes que es van tractar van ser els següents:

“Modificacions del Reglament Metropolità d’Abocaments d’Aigües Residuals”. A càrrec de la Sra Carmen Montaña, Cap de Servei d’Autoritat Ambiental de la Direcció de Serveis Ambientals de l’AMB i de la Sra. Ariadna Rius, Tècnica Superior en Dret de la Direcció de Serveis Ambientals de l’AMB.

“Els sectors regulats pel règim del comerç de drets d’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle”. A càrrec del Sr. Víctor Martínez Alarcón, Tècnic de l’Àrea de Mitigació de l’ Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

“La llei de residus i els subproductes”. A càrrec de la Sra. Maria Vidal Tarrason, Cap del Departament de Foment de Valorització de l’Agència de Residus de Catalunya.

Documents adjunts:
Programa JMA AIPN 2017.
Els sectors regulats pel règim del comerç de drets d’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle.
Modificacions del Reglament metropolità d’abocament d’aigües residuals.
La Llei de Residus i els Subproductes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *