Tel: 933 789 570 . Fax: 934 782 021

Avinguda Verge de Montserrat nº 133, 1r 2a. El Prat de Llobregat (Barcelona)

Neix El Prat Empresarial

Fa temps que un grup d’empresaris del Prat de Llobregat estem treballant en el desenvolupament d’una idea que considerem vital per estimular el creixement econòmic i social del municipi i el seu entorn: la creació d’una associació empresarial forta, dinàmica i plural, que doni suport a les empreses i indústries que tenen la seva ubicació al Prat de Llobregat. Després d’un llarg període de reflexió en el que hem estat debatent el format, els objectius i la composició d’aquesta entitat, per fi tenim el plaer de comunicar-te que el proper dia 13 d’abril a les 13 hores tindrà lloc el naixement d’El Prat Empresarial Assoc.

En aquest acte, que se celebrarà al centre social L’Artesà del Prat de Llobregat, es presentarà en societat aquest nou projecte i els seus impulsors, per posteriorment procedir formalment a desenvolupar l’Assemblea General constituent de la nostra associació empresarial.

El Prat Empresarial Assoc., neix amb la vocació d’enfortir el teixit empresarial del municipi i fomentar el seu desenvolupament, reivindicant una major implicació de les autoritats i la societat civil en l’assoliment d’un objectiu comú: la creació d’un major nivell de progrés i benestar a la població. L’entitat, vol potenciar activament el diàleg i els acords estratègics de col·laboració amb altres agents econòmics, socials i empresarials de l’àmbit territorial més proper, amb la finalitat de defensar aquells interessos comuns a totes les empresàries i empresaris del Prat de Llobregat, afavorint la creació de riquesa a la ciutat i al seu entorn immediat.

És doncs per a nosaltres una gran satisfacció poder-te anunciar aquest acte fundacional d’El Prat Empresarial Assoc. Està clar que la unió fa la força, per això que la teva opinió o consulta pot ser del nostre comú interès. info@codinadvocats.cat.

Ben cordialment,

Jordi Morera, president

Post Tagged with

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *