Codina Advocats presents a la 2a Nit Empresarial

El Prat Empresarial ha celebrat la segona edició de la Nit Empresarial del Prat. Codina Advocats ha participat activament en aquest esdeveniment, ja que el nostre despatx gestiona la secretaria de l’associació d’empreses del Prat de Llobregat.

L’acte, celebrat el 7 de novembre a l’Acadèmia Sánchez-Casal, va aplegar més de 150 assistents, amb representants de les administracions, els presidents de CECOT, PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona, i vicepresident de Foment del Treball, i del món empresarial del Prat i de la comarca del Baix Llobregat. 


L’acte va comptar amb un debat moderat pel President del Prat Empresarial, Jordi Morera, amb Sonia Corrochano, directora de l’Aeroport del Prat, i Santiago Garcia-Milà, subdirector general comercial i d’estratègia del Port de Barcelona. Ambdòs van repassar la situació actual de les infraestructures i es van comprometre a reduir les emissions d’aquests dos centres. L’Aeroport ho farà al 2030, amb emissions zero. El Port invertirà 60 milions d’euros en diverses mesures ambientals. Sobre la possibilitat d’una 4a pista, Corrochano la va descartar en un futur immediat. 

Després del sopar, l’ex tennista Emilio Sánchez Vicario, associat al Prat Empresarial, va repassar en una ponència la seva relació amb El Prat i també el cas d’internacionalització de la seva empresa, Academia Sánchez Casal. 

Per últim, es va lliurar el Premi Vicente Baltasar al Cinema Capri, del Prat de Llobregat, reconeixent la trajectòria de més de 50 anys a la nostra ciutat. Als parlaments d’agraïment, Fermí Marimon, fundador del Capri, va destacar el fet que si tornès a néixer tornaria a ser “empresari de cinema”, i la seva filla i actual gerent, Mercè Marimon, va destacar el fet que el Capri formi part del sentiment de ciutat. 

Joaquim Ferrer, secretari general d’Indústria i Coneixement del Govern de la Generalitat de Catalunya, va cloure la 2a Nit Empresarial del Prat de Llobregat.

Feu un comentari