Codina Advocats convoca la segona beca que premia treballs de recerca de batxillerat centrats en la influència del dret del medi ambient a Catalunya 

Gràcies a la col·laboració de l’AIPN i El Prat Empresarial, enguany augmenta la dotació de l’accèssit 

El despatx Codina Advocats, amb més de tres dècades d’experiència en dret d’aigües i medi ambient, ha convocat la segona edició del Premi de Treball de Recerca Codina Advocats, amb l’objectiu de fomentar l’esperit investigador i la creativitat entre els estudiants de batxillerat de tota Catalunya. 

En aquesta edició, Codina Advocats convida els alumnes de batxillerat a explorar el valor del dret en la preservació del medi ambient, amb temes que abasten aigua, sòl, aire i residus. Aquesta temàtica pretén connectar els estudiants amb la rellevància del dret en la construcció d’un futur sostenible. 

Recompenses significatives i participació oberta 

El guanyador o guanyadora del premi rebrà una recompensa de 600 euros, mentre que el centre educatiu que el va impulsar rebrà 400 euros. A més a més, com a novetat destacada d’enguany, i gràcies a la incorporació com a col·laboradors de l’Associació El Prat Empresarial, així com de l’Associació Industrial per a la Producció Neta (AIPN), es lliurarà un accèssit dotat amb 300 euros per a l’alumne o alumna i 100 euros pel centre. La participació està oberta a tots els centres d’ensenyament secundari de Catalunya. 

Els treballs, anònims i amb l’avaluació del centre educatiu, es poden presentar fins al 30 d’abril de 2024, ja sigui de forma presencial a les oficines de Codina Advocats o digitalment a través de correu electrònic beca@codinadvocats.cat. 

Un Jurat expert en dret i medi ambient 

Un jurat format per membres de Codina Advocats i experts independents en medi ambient avaluarà els treballs segons criteris com el rigor científic, l’originalitat i l’aplicació pràctica dels resultats. El veredicte serà anunciat al juny i serà inapel·lable. Finalment, l’acte de lliurament dels premis proporcionarà als autors i autores guardonats l’oportunitat d’expressar les seves motivacions i compartir el contingut dels seus treballs, amb la creació d’una plataforma única per al reconeixement acadèmic i professional. 

DESCARREGA LES BASES I EL FULL D’INSCRIPCIÓ

Feu un comentari