Comunicat de Codina Advocats davant la situació excepcional pel COVID-19

Benvolguts clients/tes i col·laboradors/es,

En primer lloc, us volem fer arribar un missatge de solidaritat i el desig de que us trobeu bé, vosaltres i els vostres familiars i amics, en aquesta situació sanitària provocada per la propagació del Covid-19.

Des de Codina Advocats, us informem que hem implantat una sèrie de mesures seguint les recomanacions de les diferents Administracions Públiques. Aquestes mesures ens permeten continuar treballant en els vostres assumptes alhora que protegim la salut del nostre equip, la vostra i la de la societat en general.

Una de les mesures que hem implantat, ens la proporciona la tecnologia de la informació, que a través de totes les eines que ofereix podem teletreballar i estar disponibles en els diferents mitjans de comunicació electrònica.

D’aquesta manera, mantenim el nostre horari habitual, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, durant el qual podreu contactar amb els membres del nostre equip a través dels correus electrònics que ja coneixeu i a través dels canals genèrics: info@codinadvocats.cat / telèfon 933789570. 

De forma excepcional, i per a assumptes urgents que no es puguin resoldre pels canals de comunicació indicats, mantindrem el despatx obert de 10 a 12 hores de dilluns a divendres, aplicant les corresponents mesures d’higiene i prevenció.

Hem decidit també suspendre les visites i reunions en les nostres oficines, així com la celebració de juntes o assembles de col·lectius en a la nostra sala d’actes, seguint les recomanacions.

Us recordem que en la majoria de casos, els terminis que us afecten han quedat suspesos fins l’aixecament de l’estat d’alarma, moment en el qual es reprendran.

Per altra banda, com a juristes especialitzats, estem analitzant les novetats normatives i oferint assessorament als nostres clients, per tal de que es puguin beneficiar d’ajuts públics si s’escau, o puguin utilitzar els mitjans que en Dret els assisteixen per als casos on les decisions administratives adoptades puguin ser-los perjudicials.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment al respecte i aprofitem per saludar-vos ben cordialment.

Equip jurídic de Codina Advocats

Feu un comentari